Деца и млади

Вклучени млади, силни заедници

Времетраење на проектот: 01/09/2022 – 30/06/2023 Локација: Општина Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Придонес кон креирање на овозможувачка околина за активно вклучување на […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен