Извештаи

Годишен извештај 2022: преземи овде

Годишен извештај 2021: преземи овде

Годишен извештај 2020: преземи овде

Годишен извештај 2019: преземи овде

Годишен извештај 2018: преземи овде

Годишен извештај 2017: преземи овде

Годишен извештај 2016: преземи овде

Годишен извештај 2015: преземи овде

Годишен извештај 2014: преземи овде

Годишен извештај 2013: преземи овде

Годишен извештај 2012: преземи овде

Годишен извештај 2011: преземи овде 

 

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен