Контакт

Адреса:

ул. Ленинова број 1-1/4, П. Фах 13,
2220 Свети Николе

Телефон:

+389 32 444 620

Е-пошта:

info@womsvetinikole.org.mk
womsvetinikole@yahoo.com

Пополнете ја формата подолу за да ни испратите порака

Нашиот тим ќе Ви одговори во најбрз можен рок.

    Е-билтен

    Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
    Затвори
    Е-билтен