Events

Latest Past Events

Трибина на тема: „Женската солидарност: реалност и предизвици“

Амфитеатар ООУ „Кирил и Методиј“, Свети Николе

Во четврток, 24.06.2021 година, во 19:30 часот, во амфитеатарот при ООУ „Кирил и Методиј“ Свети Николе ќе се одржи трибина на тема „Женската солидарност: реалност и предизвици“. Психологот Емина Петкова ќе ве запознае со женската солидарност низ историјата, отворајќи дебата за тоа дали истата е присутна и доволно препознаена кај денешните жени, дали е потребна […]

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен