ОЖООЖООЖО
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Публикации

КАКО ДО ФУНКЦИОНАЛНИ ЛОКАЛНИ МЕХАНИЗМИ ЗА РОДОВА ЕДНАКВОСТ: преземи овде

Од закони до пракса – колку се функционални локалните механизми за родова еднаквост?: преземи овде

Перцепција на жените од руралните средини во Вардарскиот регион за родовата еднаквост: преземи овде 

РОДОВО ОДГОВОРНО БУЏЕТИРАЊЕ ЗА ПОЕФИКАСНО ИСКОРИСТУВАЊЕ НА ПАРИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ: преземи овде

 

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен