Организациско јакнење

  • Почетна
  • Case Studies Categories
  • Организациско јакнење

ОПЕРАТИВЕН ГРАНТ – Smart Balkans

Времетраење на проектот: 02/01/2023 – 31/12/2024 Локација: Општина Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Подобрена целокупна работа, активно функционирање и позиционирање на ОЖОСВН Специфични […]
Повеќе детали

Проект: Транспарентноста како политика за градење доверба

Транспарентноста како политика за градење доверба Времетраење: 01.06.2020 – 31.08.2020 Локација:  Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Да се подобри и унапреди транспарентноста и […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен