ОЖООЖООЖО
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Проект: Транспарентноста како политика за градење доверба

Транспарентноста како политика за градење доверба

pexels-bongkarn-thanyakij-3740190

Времетраење: 01.06.2020 – 31.08.2020  

Локација:  Свети Николе

Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе

Главна цел: Да се подобри и унапреди транспарентноста и видливоста на работата, резултатите и постигнувањата на ОЖОСВН до сите свои конституенти.

Специфични цел 1: Да се подобрат внатрешните политики за работа на ОЖОСВН

Специфична цел 2: Да се подобрат алатките за поголема видливост, транспарентост и проток на информации на ОЖОСВН.

Активности:

  • Ревидирање и креирање на политики за транспарентност, работа и видливост на ОЖОСВН;
  • Креирање на нова интерактивна и функционална веб страна
  • Креирање на организациски комуникациска стратегија

Буџет: 237.000 МКД

Проектот е регрантиран од Македонски центар за меѓународна соработка, а финансиран од Европската Унија

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен