Програма

Здравствена програма

Програма Здравствена програма Здравствената програма е една од примарните програми која постои и функционира од самото основање на Организацијата. Преку оваа програма ОЖОСВН се стреми да придонесе кон подобра здравствена […]
Повеќе детали

Програмата за деца и млади

Програма Програма за млади и деца Програмата за деца и млади постои и функционира во рамките на ОЖОСВН од 2001 година и претставува продолжување на Вавилон центарот кој функционираше во […]
Повеќе детали

Програма за човекови права

Програма Човекови права/права на жената Програмата за човекови права има за цел да придонесе кон промовирање и почитување на човековите права со акцент на правата на жените, елиминирање на сите […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен