ОЖООЖООЖО
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Програма за човекови права

  • Почетна
  • Case Studies Categories
  • Програма за човекови права

Проект: Јаки жени ја јакнат заедницата

Јаки жени ја јакнат заедницата Времетраење: 01/09/2019 – 31/12/2020 Регион: Вардарски регион (с.Горобинци – општина Свети Николе, с.Иванковци – општина Велес с.Корешница – општина Демир Капија) Имплементатор: Организација на жените на […]
Повеќе детали

Проект: Зајакнување на демокрaтијата преку унапредување на родовата еднаквост, функционалните механизми и динамичното граѓанско општество

Зајакнување на демокрaтијата преку унапредување на родовата еднаквост, функционалните механизми и динамичното граѓанско општество Времетраење: 02.04.2018 – 31.03.2020 Регион:  Вардарски регион (Свети Николе, Велес, Кавадарци, Неготино и Демир Капија) Имплементатори: Фонадација […]
Повеќе детали

Проект: Мрдни со прст 2 – Граѓаните се вклучуваат и застапуваат во Свети Николе, Лозово, Штип

Мрдни со прст 2 – Граѓаните се вклучуваат и застапуваат во Свети Николе, Лозово, Штип Времетраење: 01.12.2018 – 31.05.2019 Локација:  Свети Николе, Лозово, Штип Имплементатор: Организација на жените на општина […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен