Здравствена програма

  • Почетна
  • Case Studies Categories
  • Здравствена програма

Здрави животни навики – благосостојба на умот и телото

Времетраење: 01/08/2024 – 31/12/2024 Локација: Локално ниво Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Проектот има за цел да создаде трајно влијание врз здравјето и благосостојбата на девојчињата […]
Повеќе детали

Проект: Заедно да превенираме и се бориме против ракот на дојка-2024

Времетраење: 01.01.2024-31.12.2024 Локација: Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Цел и задача на проектот наменет за групата за самопомош е да се зајакне самодовербата на жените од групата […]
Повеќе детали

Заедно да превенираме и се бориме против ракот на дојка

Времетраење: 01.01.2023– 31.12.2023 Локација: Општина Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Цел и задача на проектот наменет за групата за самопомош е да се […]
Повеќе детали

Проект: Продолжуваме заедно во борба против ракот на дојка

Времетраење: 01.01.2022– 31.12.2022 Локација: Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Зајакнување на самодовербата на жените од групата. Посета и разговори со новозаболените жени полесно […]
Повеќе детали

Проект: Заедно во борба против ракот на дојка – 2

Времетраење: 01.01.2021-31.12.2021 Локација: Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Зајакнување на  самодовербата на жените од групата за самопомош и новозаболените жени за полесно прифаќање на […]
Повеќе детали

Проект: Заедно во борба против ракот на дојка

Времетраење: 01.01.2020 – 31.12.2020 Локација: Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Зајакнување на самодовербата на жените од групата за самопомош и новозаболените жени за […]
Повеќе детали

Проект: Заедно да го победиме ракот и придонесеме за поквалитетен живот на групата за самопомош 3

Заедно да го победиме ракот и придонесеме за поквалитетен живот на групата за самопомош 3 Времетраење: 01.01.2019 – 31.12.2019 Локација:  Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе […]
Повеќе детали

Проект: Заедно да го победиме ракот и придонесеме за поквалитетен живот на групата за самопомош 2

Заедно да го победиме ракот и придонесеме за поквалитетен живот на групата за самопомош 2 Времетраење: 01.01.2018 – 31.12.2018   Локација:  Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети […]
Повеќе детали

Проект: Виктори декорации

Виктори декорации Времетраење: 15.11.2017 – 28.02.2019 Локација:  Свети Николе Имплементатор: Организација на жените на општина Свети Николе Главна цел: Виктори декорации е социјално претпријатие и истото работи како декоративен и […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен