Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Работилница за подготовка на Правилник за работа на канцеларијата за бесплатна правна помош и психо-социјална поддршка при ОЖОСВН

Работилницата се реализираше на 27 јануари, 2021 година во просториите на ОЖОСВН. На истата присуствуваа 6 учесници, а беше водена од фасилитаторката Благица Киров – правен советник во канцеларијата за […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен