Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Градење лидерски вештини на жени и девојки од рурални средини

На 7ми и 11ти септември 2020 година, ОЖОСВН реализираше две еднодневни обуки, наменети за жени и девојки од рурални средини од Вардарски плански регион, поконкретно од село Корешница – Демир […]
Повеќе детали

проект: Младите и европските вредности – реализиран од Коалиција на младински организации СЕГА

  Кафе средба со локалните механизми за родова рамноправност и девојките од општина Свети Николе   На 3ти Септември 2020 година со почеток во 18 часот во пица ресторан Пијано […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен