Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Интегрирање на концептот на родова перспектива во локалните институции

ОЖОСВН и оваа година продолжува со родово сензитивизирање на вработените во локалните институции. На 20 април се оддржа еднодневна обука за интегрирање на концептот на родова перспектива во локалните институции, […]
Повеќе детали

Наша планета, наше здравје – Светски ден на здравјето

Соочени со сегашната пандемија, загадена планета и зголемена инциденца на болести, темата за Светскиот ден на здравјето во 2022 година е „Наша планета, наше здравје“ Загадувањето на воздухот, загадената вода, […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен