Месец: м.г

проект: Од занаетчиите за вас – реализиран од Институт за развој на креативниот и иновативниот потенцијал кај млади и возрасни луѓе – Креативна Македонија

Од занаетчиите за нас   Со пораката „Креативноста не може да се потроши. Колку повеќе ја користите, толку повеќе ја имате“, а во рамките на проектот ,,Од занаетчиите за вас” […]
Повеќе детали

проект: Транспарентноста како политика за градење доверба

ОЖОСВН подготви Комуникациска стратегија Со цел да се подобри целосната внатрешна и надворешна организациска комуникација на ОЖОСВН, да се воспостават канали за комуникација и информирање на различни конституенти и да […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен