Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

ОЖОСВН работи на остварување на своите стратешки цели

Процесот на креирање на новиот организациски стратешки план вклучуваше: ревидирање на постојниот стратешки план, комуникација со раководните и извршните тела, корисниците и членството во организацијата, како и испитување на реалните […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен