Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Онлајн-настан: „НЕ СИ САМ/А – Канцеларија за бесплатна правна помош и психо-социјална поддршка“

На 16.09.2021 година, со почеток од 18 часот, на платформата ZOOM се одржа онлајн-настан со наслов „НЕ СИ САМ/А – Канцеларија за бесплатна правна помош и психо-социјална поддршка“. Настанот имаше […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен