Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Година: 2020

30 години ОЖОСВН

  На 25/12/2020 година ОЖОСВН го прослави својот јубилеен роденден – 30 години постоење и активна работа, исполнети со многу проекти, активности, трибини, волонтеризам… многу надминати предизвици и уште повеќе […]
Повеќе детали

Мониторинг и евалуција при планирање на предлог проекти за активните членови на ОЖОСВН

             Со цел зајакнување на човечките ресурси во организацијата, се реализираа два дводневни тренинзи со работна тема „Мониторинг и Евалуација при подготовка на предлог-проекти“. Тренинзите […]
Повеќе детали

Мојата приказна

На 10 ноември 2020 година, со почеток во 18.00 часот, ОЖОСВН реализираше работилница за психо-социјална поддршка на членките од групата за самопомош на жени заболени и лекувани од малигни заболувања. […]
Повеќе детали

Градење лидерски вештини на жени и девојки од рурални средини

На 7ми и 11ти септември 2020 година, ОЖОСВН реализираше две еднодневни обуки, наменети за жени и девојки од рурални средини од Вардарски плански регион, поконкретно од село Корешница – Демир […]
Повеќе детали

проект: Младите и европските вредности – реализиран од Коалиција на младински организации СЕГА

  Кафе средба со локалните механизми за родова рамноправност и девојките од општина Свети Николе   На 3ти Септември 2020 година со почеток во 18 часот во пица ресторан Пијано […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен