Месец: м.г

Ден за подигање на свеста за пост-трауматско стресно нарушување (ПТСН)

    „После траумата, светот го доживуваме со изменет нервен систем. Енергијата на личноста тогаш станува хипер-фокусирана на поттиснување на внатрешниот хаос, по цена на спонтана вклученост во сопствениот живот.“ […]
Повеќе детали

Вежби за корекција и превенција по потреба

Со цел хармонично психичко и функционално одржување на телото, преку вежби за корекција и превенција кои што се основна потреба за перманентно подигнување на општите физички способности и подвижности на […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен