Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Разлики помеѓу психолог, психијатар и психотерапевт

Најчеста предрасуда меѓу луѓето во нашата земја е дека поимите: „психолог“, „психијатар“ и „психотерапевт“ се всушност синоними, односно, дека се работи за еден ист вид занимање кое има различни називи, […]
Повеќе детали

Комплекс вежби за превенција и корекција на телото

Физичка активност е било која телесна активност која што ја зголемува и одржува физичката форма, општото здравје и добросостојба кај човекот. Таа се практикува од различни причини: зајакнување на мускулите […]
Повеќе детали

Дводневен тренинг за стекнување знаења и вештини за родова интеграција

Како дел од проектните активности за поголема видливост и работа на неформалното локално тело за родова еднаквост, а со цел градење на родово-сензитивна општина каде жените и девојките ќе бидат […]
Повеќе детали

Одржан Мрежен состанок за претставнички на граѓански организации

Од 5 до 8 јули 2021 година, во Струга се одржа Мрежен состанок за претставнички на граѓански организации. Организиран од Фондација Квинна тилл Квинна, Мрежниот состанок понуди единствена можност за […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен