Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Мониторинг и евалуција при планирање на предлог проекти за активните членови на ОЖОСВН

             Со цел зајакнување на човечките ресурси во организацијата, се реализираа два дводневни тренинзи со работна тема „Мониторинг и Евалуација при подготовка на предлог-проекти“. Тренинзите […]
Повеќе детали

Мојата приказна

На 10 ноември 2020 година, со почеток во 18.00 часот, ОЖОСВН реализираше работилница за психо-социјална поддршка на членките од групата за самопомош на жени заболени и лекувани од малигни заболувања. […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен