Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Работилници на теми „Јас и другите, поле за подобрување“ и „Самопочитување“

Во текот на месец јули беа одржани две работилници за членките на групата за самопомош на жени заболени и лекувани од малигни болести. На 13.07.2022 од 18ч. во големата сала […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен