Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Граѓански форум за генерирање на идеи и поставување на приоритети за работа на Локалниот економско социјален совет на општина Свети Николе

Организација на жените на општина Свети Николе во соработка со Општина Свети Николе, на 28 јуни 2022 година, реализираа Граѓански форум за генерирање на идеи и поставување на приоритети за […]
Повеќе детали

Извештај во сенка за имплементацијата на Конвенцијата на Советот на Европа за превенција и борба против насилството врз жени и семејното насилство во Северна Македонија

Овој извештај е подготвен од дел од членовите на Платформата за родова еднаквост. Платформата за родова еднаквост е основана во 2014 година како неформална платформа на граѓански организации кои работат […]
Повеќе детали

Комплекс вежби за корекција и превенција на групата за самопомош

На 16 мај во Сала на ООУ„Гоце Делчев“ се одржа рекреативна работилница со физички вежби наменета за жените заболени и лекувани од рак на дојка. Едукаторка на оваа работилница беше […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен