Месец: м.г

Интеграција на родови перспективи за силни општини и квалитетни локални политики

Во периодот од 25 до 27 март, 12 советници од Советот на општина Свети Николе и 4 претставници на локалната администрација, меѓу кои и Претседателките на Советот и Комисијата за […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен