Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Одржана инфо-средба

На 28.05.2021 г. со почеток од 11:30 ч. се одржа информативна средба со претставници и претставнички од релевантни локални институции при Општина Свети Николе, со цел запознавање со проектот „Не […]
Повеќе детали

Локална дискусија на тема „Подобрување на активните мерки за младинско вработување“

На 19.05.2021 г. со почеток од 14:00 часот, во амфитеатарот при ООУ „Кирил и Методиј“ – Свети Николе, се одржа локална дискусија на тема „Подобрување на активните мерки за младинско […]
Повеќе детали

Работилница за изработка на Акциски план за Стратешки план 2020 – 2024

ОЖОСВН одржа работилница за изработка на Акциски план за Стратешки план 2020 – 2024. Работилницата, предводена од Марија Нашоку, експертка за мониторинг и евалуација, се одржа од 12 до 14 […]
Повеќе детали

Работилница на тема „Вакцини против Covid-19“

ОЖОСВН на 11.05.2021 г. организираше едукативна работилница за жените од групата за самопомош на тема„Вакцини против Covid-19“. Жените имаа можност преку поставување на прашања да ги откријат нејаснотиите со помош […]
Повеќе детали

Мај – месец за подигање на свеста за менталното здравје

Менталното здравје е составен дел на општото здравје на личноста, а претставува важен извор на снага и сигурност за поединецот и семејството. Личноста која е со добро ментално здравје е […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен