Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Вируси

На 03 март 2020 година, со почеток во 18.30 часот, ОЖОСВН реализираше работилница за членките од групата за самопомош на жени заболени и лекувани од малигни заболувања. Темата на работилницата […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен