Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Месец: м.г

Ревидирани и унапредени политики и процедури за работа на ОЖОСВН

Со цел да се подобри целосната работа, транспарентост и видливост на ОЖОСВН, во периодот јули-август 2020 г. беа ревидирани и изработени организациски документи кои ќе придонесат кон поголема транспарентост, ќе […]
Повеќе детали

Онлајн-кампања: „Јаки жени ја јакнат заедницата“

Во време на светска пандемија, општопознато е дека се зголеми потребата за електронска (онлајн) комуникација и, воопшто, работа. Следејќи го текот на потребите, ОЖОСВН се посвети на креирање на онлајн-кампањи, […]
Повеќе детали

„Ковид-19“: мерки, заштита и начин на функционирање на здравствените институции

На 05 јули 2020 година, со почеток во 18.30 часот, ОЖОСВН реализираше работилница за мерки и заштита од „Ковид-19“ и за тоа како функционираат здравствените организации во услови на пандемија. […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен