Месец: м.г

Реализирана иницијатива покрената од жените во с.Иванковци

Жените од с.Иванковци изминатите години беа дел од работилниците на ОЖОСВН каде научија за своите права и како истите да ги застапуваат пред локалните власти. Како резултат на иницијативноста на […]
Повеќе детали

Меѓународен ден на руралната жена

Постигнувањето на родова еднаквост и зајакнувањето на жените не само што е вистинската работа, туку е критична состојка во борбата против екстремната сиромаштија, гладот и неухранетоста. Давањето на жените исти […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен