Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Новости

проект: Младите и европските вредности – реализиран од Коалиција на младински организации СЕГА

  Кафе средба со локалните механизми за родова рамноправност и девојките од општина Свети Николе   На 3ти Септември 2020 година со почеток во 18 часот во пица ресторан Пијано […]
Повеќе детали

проект: Од занаетчиите за вас – реализиран од Институт за развој на креативниот и иновативниот потенцијал кај млади и возрасни луѓе – Креативна Македонија

Од занаетчиите за нас   Со пораката „Креативноста не може да се потроши. Колку повеќе ја користите, толку повеќе ја имате“, а во рамките на проектот ,,Од занаетчиите за вас” […]
Повеќе детали

проект: Транспарентноста како политика за градење доверба

ОЖОСВН подготви Комуникациска стратегија Со цел да се подобри целосната внатрешна и надворешна организациска комуникација на ОЖОСВН, да се воспостават канали за комуникација и информирање на различни конституенти и да […]
Повеќе детали

Ревидирани и унапредени политики и процедури за работа на ОЖОСВН

Со цел да се подобри целосната работа, транспарентост и видливост на ОЖОСВН, во периодот јули-август 2020 г. беа ревидирани и изработени организациски документи кои ќе придонесат кон поголема транспарентост, ќе […]
Повеќе детали

Онлајн-кампања: „Јаки жени ја јакнат заедницата“

Во време на светска пандемија, општопознато е дека се зголеми потребата за електронска (онлајн) комуникација и, воопшто, работа. Следејќи го текот на потребите, ОЖОСВН се посвети на креирање на онлајн-кампањи, […]
Повеќе детали

„Ковид-19“: мерки, заштита и начин на функционирање на здравствените институции

На 05 јули 2020 година, со почеток во 18.30 часот, ОЖОСВН реализираше работилница за мерки и заштита од „Ковид-19“ и за тоа како функционираат здравствените организации во услови на пандемија. […]
Повеќе детали

Вируси

На 03 март 2020 година, со почеток во 18.30 часот, ОЖОСВН реализираше работилница за членките од групата за самопомош на жени заболени и лекувани од малигни заболувања. Темата на работилницата […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен