Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Онлајн-кампања: „Од нас зависи, седи дома!“

Како резултат на светската пандемија со COVID-19, зголемена е потребата за електронска комуникација што, всушност, во овој период е и единствениот начин да се допре до целната група на ОЖОСВН.

Затоа, лицето за комуникација во соработка со проектниот тим одлучи да се реализира онлајн информативна кампања на официјалната фејсбук-страница на организацијата.

Првата кампања, со наслов „Од нас зависи, седи дома!“ обезбеди корисни информации за жените и девојките, во однос на препораки за заштита и превенција на корона вирусот и совети за корисно исполнување на слободното време кое го поминув

аат дома за време на полицискиот час и карантин.

Кампањата траеше од 11.03.2020 до 30.04.2020 и опфати вкупно 37 постови на фејсбук страницата на ОЖОСВН.

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен