Ново лого и нов веб-сајт

    ОЖОСВН за својот 30 годишен јубилеј на успешна и посветена работа, а за уште подобра и унапредена работа во годините што следат, доби нови организациски обележја.

    Освежени, со модернизирани лого и веб-сајт, со нови бои, ОЖОСВН гради сопствен идентитет по кој ќе не препознавате во иднина и заеднички ќе го одиме патот на позитивните промени и успехот.

ОЖОСВН лого

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен