Организација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети НиколеОрганизација на жените на општина Свети Николе
+389 32 444 620
Свети Николе, Македонија

Онлајн-кампања: „Грижата за себе е приоритет“

Во периодот од 04 до 25.08.2020 година, беше спроведена уште една онлајн-кампања со наслов „Грижата за себе е приоритет“.

Истата е трета по ред во низата онлајн-кампањи чие реализирање е поттикнато од ситуацијата со светската пандемија, а како идеја, произлезена поради зголемената потреба за онлајн-комуникација.

Кампањата беше фокусирана на совети за самогрижа, позитивна енергија, градење на самодоверба и слично.

Оваа кампања опфати вкупно 8 постови на официјалната фејсбук страница на ОЖОСВН, а Фејсбук аналитиката покажа дека е успешна, добро прифатена од страна на таргет-групата и многу потребна во овој период. 

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен