Година: Г

Наша планета, наше здравје – Светски ден на здравјето

Соочени со сегашната пандемија, загадена планета и зголемена инциденца на болести, темата за Светскиот ден на здравјето во 2022 година е „Наша планета, наше здравје“ Загадувањето на воздухот, загадената вода, […]
Повеќе детали

Интеграција на родови перспективи за силни општини и квалитетни локални политики

Во периодот од 25 до 27 март, 12 советници од Советот на општина Свети Николе и 4 претставници на локалната администрација, меѓу кои и Претседателките на Советот и Комисијата за […]
Повеќе детали

Е-билтен

Пријавете се на Е-билтенот за да ги добивате најновите информации во врска со ОЖО Свети Николе.
Затвори
Е-билтен